Прессъобщение: Трафикът на здравето се удвоява от година насам

Pin
Send

Потребителите и рекламодателите също се възползват от ново качествено съдържание, опит от потребителите

SAN FRANCISCO, CA-ОКТОМВРИ 29, 2013-Healthline.com е най-бързо развиващият се потребителски сайт за висококачествена здравна информация. Според comScore Healthline се превърна в най-добрата десетка здравна информационна собственост наскоро и трафикът се е удвоил от януари тази година, създавайки нови и убедителни възможности за рекламодателите в здравната индустрия.

Управлението на този растеж е фокус върху производството на оригинално, авторитетно здравно и уелнес съдържание, което е написано, за да бъде разбираемо за всеки обикновен човек. Например, всеобхватна нова информация за Закона за достъпни грижи и какво означава това за обикновените хора на принципа "държава по държава" се оказва много популярна, особено нова видеозапис, която срива сложната информация по начин, който я прави лесно смилаем ,

"Нашият фокус върху достъпната здравна информация означава, че потребителите не само могат да намерят това, от което се нуждаят, но и да се върнат за повече, защото могат да разгледат и да разберат какво са открили", каза Дейвид Коп, генерален мениджър и изпълнителен вицепрезидент на Healthline Media , "Цялото ни съдържание за здравна информация се преглежда от лекари и други медицински специалисти и се произвежда от редактори, писатели, графики и видеоматериали, които дълбоко разбират как да се свързват с истински хора".

Рекламодателите в здравните информационни здравни информационни свойства се възползват от тези подобрения, както и от потребителите. Системата HealthSTAT на Healthline незабавно съответства на съответните рекламни елементи на доставеното съдържание, за да съответства точно на заявката за търсене на посетителя. Потребителите са по-отворени към тези послания, защото те се вписват в по-широкия контекст на техния специфичен интерес, като по този начин осигуряват ангажираността на потребителите и помагат на рекламодателите да търсят днес.

Друг принос за ръста на трафика и ангажираността е наскоро преработено потребителско изживяване, което е по-чиста, по-проста и по-лесна за използване от преди и което отговаря на най-новите стандарти в оптимизацията на търсещите машини. Отзивчивият уеб дизайн има за цел подобряване на мобилността и таблета, което значително увеличи трафика на мобилни устройства и таблети. И тъй като основната платформа за сенормална здравна таксономия на Healthline предоставя изключително контекстуални препоръки и резултати от търсенето, посетителите гледат няколко страници по-дълги посещения.

"Тъй като нашият ангажимент към потребителите расте, ние научаваме всеки ден за това, което е най-важно за тях", казва Дийн Стивънс, президент и временно изпълняващ длъжността главен изпълнителен директор на Healthline Networks. "Ние взимаме това, което научаваме, за непрекъснато подобряване на притежаваните и експлоатирани имоти, както и за решенията, които даваме възможност на нашите корпоративни клиенти Fortune 100 да използват нашите семантични технологии за търсене и съдържание."

Здравната линия наскоро стартира HealthNEWS услугата също достига нови читатели. Оригиналното отчитане на най-належащите здравни новини за всеки ден е представено в лесен за хранене формат и често се предава в популярни новинарски сайтове като Huffington Post, както и чрез Facebook, Reddit и Google News.

Всички тези фактори, взети заедно означават Healthline.com, са наблюдавали значително увеличение на трафика от търсещите Google. Също така се стигна до активни и ангажирани с това общество Facebook, насочени към състоянието, които насочват трафика обратно към сайтовете, работещи с Healthline.

"В Healthline предоставяме нашата цел да дадем възможност на нашите посетители, като същевременно създаваме реална възвръщаемост на инвестициите за нашите рекламодатели", каза Коп. "Това е класическият печеливш сценарий - всеки има полза."

За здравната линия

Базираната в Сан Франциско Healthline е водещ доставчик на интелигентни здравни информационни и технологични решения, които дават възможност на доставчиците и обикновените хора да направят по-уверени и информирани решения в областта на здравеопазването. Фирмената платформа за семантична здравна таксономия дава правомощия на пакет от решения за маркетинг, търсене на здраве, извличане на данни и съдържание за глобални предприятия и рекламодатели. Healthline е компания Deloitte Technology Fast 500 за последните четири години. За повече корпоративна информация посетете healthlinenetworks.net.

контакт

Дерек Гордън, Healthline, [email protected]